Волинь Новини

Уродженця Волині покарали за домашнє насильство

Як стало відомо, п’яний чоловік ображав свою дружину нецензурними словами, виганяв із дому погрожуючи фізичною розправою.

Про це стало відомо з рішення суду від 28 квітня 2021 року.

Підсудний, громадянин України, уродженець села Добре, Камінь-Каширського району, Волинської області, не працевлаштований, постановою судді Камінь-Каширського районного суду Волинської області від 10 квітня 2020 року притягнутий до адміністравтиної відповідальності за ч. 1 ст. 173-2 КпАП України.

Підсудний, який 10 квітня 2021 року був підданий адміністративному стягненню за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 173-2 КпАП України, 8 лютого 2021 року близько 20 год. 30 хв. за місцем свого проживання, перебуваючи у стані алкогольного сп`яніння, висловлювався в сторону своєї колишньої дружини нецензурними словами, виганяв з будинку, словесно погрожував фізичною розправою, внаслідок чого була завдана шкода психічному здоров`ю останньої, чим повторно вчинив домашнє насильство, тобто адміністративне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 173-2 КпАП України.

Під час розгляду справи підсудний вину у вчинені домашнього насильства визнав.

Винуватість у вчиненні повторно домашнього насильства підтверджується також дослідженими у судовому засіданні доказами.

Суд визнав домашнього насильника винним за частиною 1 статті 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення та накласти на нього адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі двадцяти двох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 374 (триста сімдесят чотири) гривень.

Крім того, стягнув ще з нього на користь держави 454 гривні судового збору.

Leave a Comment