Новини

Від Covid-19 помер відомий український журналіст. ФОТО

У Києві від COVID-19 26 березня на 38 році життя помер відомий український фотожурналіст Олексій Іванов.

Про його смерть повідомляють друзі у Фейсбуці.

Про свою хворобу Іванов написав 11 березня, жартуючи, що отримав офіційне підтвердження і вступає в клуб «коронованих», аби зняти з себе корону.

Коронавірус швидко спровокував двобічне запалення легень. У важкому стані з низькою сатурацією Олексія перевели до реанімації. Лікарі підключили його до апарату штучної вентиляції легень. Але всі зусилля медиків і колег, які збирали гроші на лікування, виявилися марними, Іванов помер.

Олексій Іванов з 2003-го до 2011 року працював фотокореспондентом у газетах «Україна Бізнес Ревю», «Вечірній Київ», «Україна молода». Його фото були на сайті Укрінформу.

«Він завжди був на подіях, завжди з фотоапаратом, завжди з великим бажанням працювати». «Гарний був колега – завжди поступався місцем, коли бачив, що саме із його точки на знімальному майданчику можна зробити гарну світлину… Земля пухом…», – пишуть на сторінці Іванова його численні друзі, знайомі та прихильники.

На смерть колеги відгукнувся фотокор Укрінформу Володимир Тарасов: «COVID забрав вічно усміхненого, добродушного, з великим чуйним серцем нашого колегу – фотокора Олексія Іванова. Ця людина заслуговувала на життя. Але «корона» розпорядилася по-іншому, забравши від нас чудову людину, людину якій би жити та жити…», – йдеться в пості на Фейсбуці.

Наразі в лікарні у важкому стані з діагнозом COVID-19 перебуває сестра Іванова.

Leave a Comment