Аналітика Важливо Новини

Преміальне обслуговування в кращому банку України UKRSIBBANK*

Клієнти, котрі цінують кожну хвилину свого часу, обирають преміальне обслуговування високого рівня, що повністю задовольняє їхні фінансові потреби. Усе це доступно з пакетом Premium UKRSIBBANK.

Один з найбільших банків України з європейським капіталом, підтверджуючи свій статус, пропонує привілеї для своїх користувачів. Дізнатися детальніше про пакетні фінансові послуги можна за посиланням https://premium.ukrsibbank.com або подзвонивши на гарячу лінію за номером 729. Розглянемо усі переваги такої пропозиції.

Персональний підхід у пакеті Premium UKRSIBBANK

  • Консьєрж-сервіс. Співробітник банку виконає будь-яке доручення клієнта. Цілодобова послуга доступна всім власникам карт MasterCard Platinum. За її допомогою можна замовити таксі, зарезервувати місце в ресторані та готелі, орендувати комерційну та жилу нерухомість. Консьєрж-сервіс допоможе придбати товари та послуги у будь-якій точці світу та оперативно отримати необхідну довідкову інформацію.
  • Виділена лінія в контактному центрі. Клієнтам доступні консультації з фінансових питань без черги цілодобово. Перевірка стану рахунків, виконання транзакцій, зміна лімітів, відкриття депозитів може здійснюватися в телефонному режимі. Якщо клієнт знаходиться за кордоном, він може замовити послугу «зворотний дзвінок», щоб не витрачати свої гроші.
  • Індивідуальне обслуговування високого класу. Банк пропонує своїм клієнтам затишні зони очікування, безкоштовний швидкісний інтернет, каву та чай.

Розширені можливості для мандрівників

З пакетом послуг високого рівня клієнт почуватиметься комфортно на території України та за кордоном. Йому доступні наступні привілеї:

  • страхування багажу на вигідних умовах;
  • безкоштовне перебування в лаунж-зонах великих світових аеропортів;
  • проходження митного контролю в аеропорту Бориспіль без черги;
  • знижки в мережі магазинів Duty Free.

Преміум банківські картки: особливий статус для кожного

Власник пакету преміум UKRSIBBANK може оформляти кредитні та дебетові картки для себе та кожного члена сім’ї. Контроль лімітів і розподіл грошей ведеться з особистого кабінету користувача в онлайн-банкінгу або додатку для смартфонів і планшетів. Преміум банківська карта дає клієнтові наступні можливості:

  • безкомісійне зняття готівки у банкоматах за кордоном;
  • цілодобовий зв’язок з банком за допомогою послуги Call back;
  • платіжні бонуси, знижки при оплаті товарів та послуг в різних галузях (медицина, обслуговування, розваги, спорт, відпочинок);
  • підвищені кредитні ліміти, що відкривають нові можливості використання позикових коштів.

08682b5412d09ecd57f07a66b6447497.jpg

Преміум UKRSIBBANK — це якісний банкінг високого статусу. Про всі переваги можна дізнатися на сайті або у консультантів. Преміальне обслуговування «Укрсиббанк» найкраще підійде для активних, цілеспрямованих людей, які потребують якісних фінансових послуг.

Leave a Comment