Новини

Облив власних дітей кислотою: серед потерпілих – немовля. ФОТО.

Як стало відомо, за інформацією Нацполіції у Миколаївській області, повідомлення про те, що до місцевої лікарні з хімічними опіками доставлені 33-річна жінка та двоє її дітей, 15-ти та одного року, поліцейські отримали ввечері 31 жовтня від медиків.

У ході проведення слідчих заходів правоохоронці з’ясували, що тілесні ушкодження мешканці райцентру Новоодеськ та її дітям під час сварки завдав 31-річний співмешканець, який у стані алкогольного сп’яніння повернувся додому.

Нетверезий чоловік схопив пляшку, в якій знаходилась невстановлена хімічна речовина, та облив нею жінку, 15-річного сина та однорічну доньку.

Наразі потерпілі знаходяться у медичних закладах. Зловмисника ж поліцейські затримали у порядку ст. 208 КПК України.

Його дії слідчі кваліфікували за ч. 2 ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України «Замах на умисне вбивство», за що передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Пляшку, у якій знаходилась невстановлена рідина, поліцейські вилучили і направили на експертизу. За процесуальної підтримки прокуратури затриманому оголошено про підозру у скоєнні злочину та найближчим часом буде обраний запобіжний захід.

 

Leave a Comment