Новини

Депутат побив свою дружину на очах у дворічного сина

Депутат Київради Гліб Лірник до синців побив свою дружину.

Таку заяву зробила її адвокатка. Конфлікт стався тоді, коли жінка хотіла узяти їхнього дворічного сина до себе на кілька днів, адже пара давно не живе разом. Факт побиття депутат заперечує, а жінка надає фото із синцями по всьому тілу.

Відео сварки зняла адвокатка Валентини Павлюк одразу після конфлікту її підопічної з чоловіком, депутатом Київської обласної ради Глібом Лірником. Сварка відбувалася на його подвір’ї, – пише korupciya.com

“Я починаю йти від гаража, за мною починає бігти Гліб, я з дитиною на руках. Мене звалили на підлогу. Він починає мене бити, отак об підлогу”, – розповідає потерпіла.

Сам депутат факт бійки заперечує. Бив чи не бив – нині з’ясовує поліція. А ситуацію активно обговорюють в мережі, бо Валентина Павлюк, офіційно і досі дружина Лірника, виставила фотографії із синцями і написала, що подружжя вже 2 місяці воює за дитину.

“Вони два місяці перебували у переговорному процесі, для того, щоб укласти мирову угоду за визначенням місця проживання дитини”, – говорить адвокатка Катерина Власюк.

Їхньому сину 2 роки, останній рік він жив по пів тижня то з мамою, то з татом. Але почався карантин і батько забрав його назовсім. Матері лишалося лише приїжджати до чоловіка на побачення з власним сином.

Валентині дозволяли гратися з хлопчиком лише у дворі.

В своєму Інстаграмі Гліб Лірник запевняє, що міг надати гостьовий будиночок для зустрічей, але дружина відмовлялася. Сама ж Валентина каже, що боїться його, бо руки він нібито розпускав і раніше. З адвокатом вона подала до суду.  Той ухвалив: опіка 50 на 50. Ухвалу вона віддала чоловіку.

На відео з камери спостереження того дня видно, як Валентина намагається забрати сина у няні. Коли вона з хлопчиком вже йшла до виходу, адвокатка за воротами почула крики.

Лікарі визначили, що у жінки черепно-мозкова травма. В це чоловік не вірить і має свою версію тих подій.

“Я побачив, що Валя хоче дитину забрати. Я її схопив, вона почала кричати, я закрив їй рота рукою, щоб не лякати дитину. Коли ми впали, іншою рукою я забрав дитину”, — каже Гліб Лірник.

А кров із носу, каже, то від хвилювання: мовляв, у дружини завжди високий тиск.

Хлопчик нині залишається з батьком. Мама чекає на виконавчу службу, яка б допомогла забирати сина на визначений законом час.

Leave a Comment