Важливо Волинь Новини

Волинська обласна лікарня: Дудар чи Пісачук?

Керівником Волинської обласної лікарні Сергій Пісачук, який працює у цьому закладі лікарем, а за сумісництвом – лікарем-флебологом Центру хірургії ока професора Загурського.

Читайте також: У Волинській обласній раді шукають заміну Івану Сидору?

Про це стало відомо у вівторок, 10 грудня, в результаті засідання конкурсної комісії на зайняття посади директора КП «Волинська обласна клінічна лікарня» Волинської обласної ради.

Комісія заслухала учасників конкурсу, провела з ними співбесіди і визначилася шляхом голосування, де за Сергія Пісачука віддали свої голоси 7 членів комісії..

Натомість кандидатуру заступника директора КП «Волинська обласна клінічна лікарня» Олександра Дударя підтримали 2 члени комісії.

Наступного дня стало відомо, що депутати Волинської обласної ради обурювались призначенням Сергія Пісачука на посаду головного лікаря Волинської обласної лікарні.

Персонал Волинської обласної лікарні у коментарях журналістам Волиньinfa розповідає, що вони турбуються про долю лікарні, оскільки в Сергія Пісачука немає необхідного досвіду, а головний лікар це не тільки керівник, але й ефективний менеджер, який вміє залучити кошти. Лікарю наголошують, що вони краще б підтримали кандидатуру Олександра Дударя, бо знають його як ефективного менеджера з багаторічним досвідом.

Читайте наші новини у мережі Facebook

Leave a Comment