Новини

Доки луцькі обранці приймають звернення по ЛГБТ, на ЛПЗ замерзають люди

Вже протягом кількох днів в мікрорайоні ЛПЗ у квартирах замерзають люди. Причиною цьому стала аварія на місцевому пункті теплопостачання, яку працівники “Луцьктепла” не можуть ліквідувати ще від п’ятниці.

Читайте також: Луцькі медики та освітяни можуть залишитися без зарплати

На всі звернення людей, у КП “Луцьктепло” та місцевому ЖЕКу знизують плечима, то ж скільки ще людям замерзати у власних квартирах невідомо.

“Нічого не можу Вам сказати, ми тільки супрововоджуємо працівників “Луцьктепла”, кажуть, що заповітрена мережа, коли вирішать питання, ніхто не знає”, – каже нам у телефонній розмові диспечер ЖКП №2.

Жителі мікрорайону ЛПЗ обурені ситуацією і продовжують грітися біля електрообігрівачів.

“Цілий день гріє електробігрівач, на ніч вимикаю, боюся щоб біди не сталося, то так холодно, що голов з під ковдри не можна висунути. Ніхто нічого робити не хоче, ні посадовці, ні депутати, які прийдуть тільки перед виборами і знов будуть обіцяти “золоті гори”,- каже мешканка будинку, що на бульварі Дружби народів 3 пані Люба.

Тож допоки луцькі депутати на сесії вирішують надважливі питання, на кшталт звернення рпроти обмеження свободи совісті та та покарань за критику ЛГБТ, то в мікрорайоні ЛПЗ продовжують замерзати люди.

Читайте наші новини у мережі Facebook

Leave a Comment