Новини

Аксесуари, які зроблять Вас стильними цієї осені

Не секрет, що саме маленькі деталі створюють загальне враження про образ. Дизайнери в один голос стверджуть: цієї осені основне правило підбору аксесуарів для жінок – не боятись бути яскравою та виділятись із натовпу. Які аксесуари актуальні восени 2019 року і як правильно їх носити?

“Розпаровані” сережки

Цієї осені не варто боятися яскравих та масивних сережок. Модно навіть комбінувати сережки із різних наборів! До прикладу, це може бути дует мінімалістичної пусети та багатошарової сережки-кільця. Не обійтися у цьому сезоні без моделей із перлами та камінням.

Оригінальний пояс

Цього сезону дизайнерські пояси вражають ефектним дизайном та структурою. Актуальні пояси-корсети можна носити поверх улюбленого жакету або светру oversize. Вони роблять акцент на талії і балансують пропорції фігури.

Обруч

Цей аксесуар сміливо можна назвати домінантом у модних колекціях цього сезону. Елементи квітів, геометрії або ж мінімалістичні моделі з оксамиту та шовку. Гарно виглядають обручі на злегка підкрученому волоссі.

Шовкові хустинки

На перший погляд, це літній варіант аксесуару. Але експерти запевняють —осінні луки із шаликом матимуть не менш гармонійний вигляд. Носити варто в поєднанні зі шкіряною курткою, трикотажною сукнею, а також на контрасті з теплими головними уборами й шерстяними пальто.

Кольорові колготи

Схоже, нам не загрожує осіння депресія, адже кольорові колготи знову в моді! Вони не тільки підіймуть настрій у похмуру погоду, а й стануть вдалим доповненням твого аутфіту. Окрім звичайних колгот яскравих барв, дизайнери пропонують звернути увагу на латекс, цупкий неоновий капрон, а також варіанти із найактуальнішими принтами.

Leave a Comment