Без категорії Важливо Волинь Новини

«Що ти наробив, чому ти її залишив». Зворушливий пост дружини загиблого волинського Героя Андрія Дудіка

Сумна звістка прийшла у Локачинську громаду. А війні з Росією загинув житель Локач Андрій Дудік. Мобілізований у травні. 31 липня Андрію Дудіку мав виповнитися 31 рік. У нього залишилася дружина та донька.

Дружина загиблого волинського Героя Даяна Дудік у День народження чоловіка написала зворушливий пост на своїй сторінці у мережі Facebook.

“Наше останнє спільне фото…. 9 травня…. день народження, мені 30. Думала, що гіршого дня народження не може бути…. тебе забрали до Володимира на навчання. І ти мені обіцяв, що буде найкращий день народження , коли ти приїдеш… А ні….. може бути ще один найгірший день народження/ 31 липня, тобі мало бути 31, а залишиться назавжди 30…. Ти вирішив вибрати собі такий шлях, хоч як я просила не робити цього і не розуміла чому…. Ти обіцяв повернутись… ти мені вселив віру в те, що все буде добре, що по іншому і бути не може. Ти був підтримкою і опорою. Обіцяв поїхати не надовго,і повернутися живим, а не Героєм.

Чому ти не виконав цієї обіцянки?….
Софія…..
Всі відповіді на питання: як так можна бути схожим на тата, починаючи із зовнішності, закінчуючи поведінкою і навіть вподобанням музики, знайшлися….
Але ж якою ціною…..
Що ти наробив, чому ти її залишив, як вона має бути без тебе, своєї найріднішої душі???
Саме ти міг найкраще її заспокоїти, розрадити.
Як я маю справитися без тебе????
Як багато запитань і немає відповідей….
З днем народження, тебе, наш Ангел….
Назавжди в наших серцях….”, – йдеться у дописі.