Без категорії

Репер із Луцька випустив пісню про ЗСУ

Репер із Луцька Korol Ramon (Роман Король) бек-вокалісткою Софією Віскуновою записав пісню, котру присвятив сміливим українським воїнам.

Про це повідомляє Інформаційне агентство «Волинські Новини».

Як поділився репер, музику до пісні створив Євген Грубащук, вокалом підтримала Софія Віскунова, а Олександр Положинський порадив студію, на якій Роман Сорока записав і звів пісню на професійному рівні.

«На початку свого творчого шляху ніколи б не подумав, що доведеться писати пісню про справжню війну. Деякі пісні пишуться з надією на популярність. Сьогодні це модно називати хайпом. Але є пісні, які тісно переплітаються із життєвими обставинами. Вони вилітають прямісінько із глибини душі, як-от пісня про ЗСУ. Це той момент, коли пишеш про те, що болить всередині, що накипіло, про що хочеться кричати! Такі пісні пишуться дуже швидко… Першу половину пісні я написав за півтори години, другу – за дві», – емоційно розповідає про свій трек репер.

Зі слів музиканта, він особисто звернувся до гурту «Тінь Сонця» щодо дозволу використати легендарні рядки авторства Кирила Момота у приспіві.«Хлопці скинули контакти Кирила, а він, своєю чергою, сприйняв ініціативу схвально. Після цього ми записали трек на студії. Насамкінець створив анімацію до відео Микола Кушнірук. Всі попрацювали на славу! Слава Україні! Слава ЗСУ!» – каже Korol Ramon.