Без категорії

У Луцьку на місці зруйнованого будинку зведуть новий

У Луцьку засновниця великої будівельної компанії «ЄВРОХОЛДІНГ» Катерина Сергіївна Голікова просить надати в оренду землю під будинком-руїною для будівництва житлового будинку.

Про це «ВолиньUA» відомо з проєктів рішення Луцької міської ради.

У Луцьку Голікова Катерина Сергіївна просить надати їй в оренду майже 6 сотих землі під зруйнованим будинком, з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд на вул. Стрілецькій, 17/3. Мова йде про землю Луцької громади на якій розміщено частину зруйнованого старого будинку.

 

Далі за будинком розміщена земельна ділянка, площею – 4.98 сотих, яка є у власності Катерини Голікової. В сумі майже 5 сотих і 7 сотих сформує ділянку розміром 12 сотих з цільовим під будівництво житлового будинку.

З документів відомо, що громадянин Леонтенк Микола Миколайович продав квартиру, тобто частину майна. Тепер її власником є Катерина Голікова, до речі, яка є серед засновників будівельної компанії «КАРПАТИІНВЕСТ», яка відома тим, що займалась будівництвом ЖК «Яровиця».

Очевидно, що Катерина Голікова має відношення до відомого Луцького забудовника Сергія Голікова, який вже десятки років зводить багатоквартирні будинки в місті.

Попередньо «ВолиньUA» писали про те, що приміщення «Волиньобленерго», поблизу ЖК «Яровиця» придбала будівельна компанія.

З власних джерел відомо, що складські приміщення в районі ЖК «Яровиця» по трошки звільняються. Власники приміщення «виживають» орендарів. Очевидно, малими кроками дана територія міста в майбутньому буде активно забудовуватися новими будівлями.