Волинь Новини

Юрій Погуляйко розповів чи спілкується з Палицею та про теплі стосунки з Констанкевич

Голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко розповів, чи спілкується із народним депутатом України, лідером партії «За майбутнє» Ігорем Палицею.

Про це йшлося в етері Громадського Інтерактивного Телебачення.

«У мене відносини з ним як голови ОДА з народним депутатом. Я особисто спілкуюся і з Гузьом, і з Ігорем Палицею, і з Івахівим, і з Іриною Констанкевич взагалі теплі стосунки. Ми разом відкриваємо і школи, і амбулаторії сімейної медицини. У мене з усіма народними депутатами нормальні рівні відносини, робочі відносини. Я може звернутися до кожного з них», – розповів голова Волинської ОДА.

Погуляйко каже, що раніше він нормально спілкувався і з народним депутатом України В’ячеславом Рубльовим, який, за словами голови ОДА, залякував депутатів облради, аби ті проголосувати за висловлення йому недовіри.

«Що вплинуло на ці відносини… Я то розумію, що вплинуло. Може якісь вказівки отримує там від інших депутатів. Це мої думки. А взагалі, залишилося тільки здогадуватися, що він там задумав… Але ж ми побачили, що вся рада, всі депутати не здатні самі працювати, щось вирішувати», – сказав Погуляйко.

Leave a Comment