У Маневицькій виправній колонії-42 продемонстрували онлайн-курс на тему «Сам собі кухар» з метою вивчити технологічні, кулінарні й санітарні правила приймання їжі.
Про це повідомили в державній установі Маневицька виправна колонія-42.
Під час демонстрації онлайн-курсу розглянули низку важливих питань, зокрема:
- Ознайомили із санітарно-гігієнічними вимогами при обробці харчових продуктів;
- Дотримання особистої гігієни при приготуванні їжі
- Секрети майстерності при приготуванні тіста;
- Різноманітність варіантів оформлення (презентацій) страв.
На основі того, що вивчили та з метою підвищити рівень фахової підготовки серед кухарського складу та покращити якість харчування – провели майстер-клас для кухарів з-поміж засуджених.
Для заходу запросили кваліфікованого працівника сфери харчування, який володіє достатнім та практичним рівнем вмінь та навичок у цьому напрямку роботи. Професіонал працює у сфері харчування в одному із закладів Маневич.
Кухарі з-поміж засуджених проявили зацікавленість та мали можливість продемонструвати набуті знання в приготуванні їжі й підтвердили, що заходи значно поліпшили вже набуті вміння та навички, вдосконалили їхню майстерність.