Новини

Щоб не кричала: у Запоріжжі вихователька задушила немовля. ВІДЕО 18+

Другого червня у приватному дитячому садочку у Запоріжжі померла дівчинка. Їй був всього лише рочок. Вихователька сказала, що дівчинка могла сама задихнутися уві сні. Сьогодні з’явилося відео з камер спостереження, яке не встигла видалити вихователька.

Тимур Мамедов, адвокат родини загиблої однорічної дівчинки Олесі, опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці відео з камер спостереження, на яких зафіксована дійсна причина смерті дитини, у стінах так званого приватного садка.

“Повідомляю, що псевдовчитель затримана слідчими органами влади в порядку ст. 208 Кримінального кодексу України за обґрунтованою підозрою у вбивстві, вчиненому проти неповнолітньої дитини (п. 2 ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України), а зараз піднімають питання  про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання від вартою.

Залишаю фрагмент відео з камер спостереження під моїм постом, а ви, друзі, самі зробите висновки – нещасний випадок чи вбивство.

Вибачте за сленг, але тупо зав’язати подушку і відвезти в іншу кімнату, залишити річну дитину приблизно 10 хвилин без уваги тільки тому, що дитина плакала, не здоровий глузд”, – йдеться у дописі.

Тож виявляється, щоб дитина не кричала, жінка примотала їй до обличчя подушку і віднесла в іншу кімнату. Очевидно, через це дитина і задихнулася.

 

Leave a Comment