Важливо Волинь Новини

На Волині медиків обласної лікарні змушують ходити 10 км пішки до роботи

Про це повідомила користувачка Марія Герасимчук у дописі в одній із луцьких груп на Фейсбуці. Жінка стверджує, що працює медсестрою у Волинській обласній клінічній лікарні і що її працівникам нічим діставатись на роботу.

“Як ви всі знаєте, існує проблема із доїздом медичного персоналу на роботу через відміну транспорту. Попередні два тижні дуже сильно виручали згруповані добровольці які майже повністю перекривали цю проблему (за що їм величезне дякую), надіючи на вирішення її зі сторони лікарень чи облради, проте зараз ця ініціатива вже їм надоїла. Недовольство персоналу росло, самі сміливі розвовідали це у фйсбуці. Проте на днях наш поважний новоспечений начмед Галєй (@Микола Галей) вирішив позатикати роти тим, хто розповсюджує інформацію про проблему з доїздом медперсоналу в обласну лікарню.”

Жінка стверджує, що медперсонал змушують мовчати і ходити пішки на роботу, навіть якщо відстань до неї понад 10 кілометрів.

“(Микола Галей, – ред) бігав по відділеннях і наказував мовчати про наші проблеми, або розраховуватись, якщо ми не можемо 10 км пройтися до маршруту. Вибачте мене, але це вже занадто, якого милого ми повинні мовчати, і якого милого ми повинні вислуховувати з матами що нам робити і скільки нам іти пішки… чому ми повинні вислуховувати погрози про звільнення та приниження від начмеда, який мав би бути на нашій стороні та вирішувати наші проблеми, а не створювати нові”, – обурюється авторка.

Жінка повідомила, що оприлюднила допис з чужого профілю, аби не втратити роботу

“За правління Сидора питання з доїздм вирішились би в перші ж дні без погроз та цькування,” – переконана медсестра.

Leave a Comment