Новини

У суботу на Рівненщині попрощалися з чотирма захисниками

На Рівненщині попрощались із захисниками – Миколою Храпачем із Рівненської громади, Василем Рачкелюком із Зорянської, Владиславом Кучеруком з Городоцької ТГ та Русланом Невінчаним з Дубенщини.

Читайте також:Повідомили, коли лучани проведуть в останню дорогу військовослужбовців Геннадія Шепетюка та Віктора Каленика

Зорянська громада провела в останню дорогу Василя Рачкелюка. Чоловік народився 7 січня 1991 року в селі Білів. Навчався у місцевій школі. Пізніше працював за кордоном. Воїн став на захист України у липні 2024 року. На жаль, Василь загинув 13 жовтня на Донеччині.

Рівненська громада попрощалась із захисникомМиколою Храпачем. Чоловік народився 5 листопада 1986 року у селі Великий Скнит на Хмельниччині. Закінчив Національний університет водного господарства та природокористування за спеціальністю «Землевпорядкування та кадастр» та опанував фах інженера-землевпорядника. Останні роки чоловік працював водієм у пекарні «Жицень». Коли отримав повістку, Микола одразу вступив до лав Збройних сил України. 13 жовтня молодший сержант Микола Храпач героїчно загинув під час захисту Батьківщини на Донецькому напрямку.

Городоцька громада попрощалась із захисником Владиславом Кучеруком. Чоловік народився у 2000 році. Проживав у селі Бронники. Молодий солдат, на жаль, загинув 22 жовтня у ході виконання бойових дій на Харківщині.

Дубенська громада провела в останню дорогуРуслана Невінчаного 1979 року народження. На жаль, чоловік помер 24 жовтня внаслідок хвороби.

Читайте також наші новини у Facebook