Важливо Волинь Новини

Координаційний центр при Ківерцівській міській раді отримав гуманітарну допомогу від уродженки Волині

В цей нелегкий час, коли росія веде жорстоку війну проти України, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі проти агресора. Небайдужі люди всього світу роблять все, щоб допомогти та підтримати українців, які потерпають від війни.

Читайте також: “Це реально внутрішній ворог”: Зеленський про хабарників у МСЕК та прокурорів-“інвалідів”

Така гуманітарна підтримка – свідчення переможної сили добра, помноженого на щире бажання допомогти. Разом ми здатні зробити більше! Добре, що наш світ тримається на таких чуйних людях, як ви. В народі кажуть, що добра людина – це щаслива людина, і доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає.

Координаційний центр Ківерцівської міської ради щиро дякує Надії Дігільовій, Мирославові Сиротичу, їхнім друзям-благодійникам:

«Цінуємо та дякуємо, що ви разом з нами у цей важкий час, – зауважив міський голова Олександр Ковальчук.

– За те, що не залишаєтеся осторонь проблем тих, хто її потребує, а всіляко намагаєтеся внести частку своєї душі і праці у спільну мету – Перемогу над ворогом. Перемога прийде обов’язково! Ми будемо наближати її разом – кожен на своєму фронті! Бажаємо здоров’я і мирного неба над головою. Нехай Ваші добрі і щирі справи повертаються до Вас сторицею та теплом людських сердець».

Читайте також наші новини у Facebook