Волинь Новини

Триває капітальний ремонт відділення дитячої онкогематології

У Волинській обласній клінічній дитячій лікарні триває капітальний ремонт онкогематологічного відділення. Кошти на нього у сумі 26 млн грн були виділені з міського бюджету, адже діти з нашої громади стаціонарно лікуються саме в цьому медичному закладі.

Читайте також: За 9 місяців 2024 року бюджет Луцька перевиконано на 14 млн гривень

 
 
 
 

Хід ремонтних робіт у відділенні сьогодні оглянув Луцький міський голова Ігор Поліщук. Він зазначив, що стан готовності об’єкта будівельники зараз оцінюють на 70%. До приміщень такого профілю є особливі вимоги з точки зору вентиляції. Зокрема, в кількох палатах повітря повинно бути абсолютно стерильним.

 
 
 
 
 
 
 

“У зв’язку з мобілізацією на наших будівельних підприємствах виник значний дефіцит працівників, тому темпи робіт дещо сповільнилися. Тим не менше сподіваємося, що ремонт буде завершено до кінця року, і дітки зможуть лікуватися в оновленому відділенні з сучасними меблями та обладнанням”, – повідомив міський голова.

 
 
 
 
 

Ігор Поліщук також зауважив, що орієнтовний кошторис капітального ремонту зараз становить 34 млн грн. В цю суму входить вартість ремонту, монтаж спеціалізованого обладнання, включно з вентиляцією, та вмеблювання приміщення.

Читайте також наші новини у Facebook