Волинь Новини

У Камінь-Каширській міській раді відбулася позачергова сесія

У п’ятницю, 11 жовтня відбулась 45 позачергова сесія. Двадцять два депутати прибули на засідання, щоб розглянути питання порядку денного.

Читайте також:Реформа МСЕК: МОЗ розробило законопроєкт

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Камінь-Каширської міської ради, передає Район. Камінь – Каширський.

На сесії були внесені зміни до міського бюджету на 2024 рік. Це рішення передбачає збільшення фінансування галузі освіти, соціальних програм та інфраструктури.

До міського бюджету надійшли субвенції з державного та обласного, і на умовах співфінансуваня частина цих коштів піде на модернізацію закладів освіти. Гроші будуть спрямовані на забезпечення програми «Нова українська школа», для закупівлі навчального та комп’ютерного обладнання для оснащення кабінетів «Захист України», ремонту їдалень та покрівлі освітніх закладів.

Також виділено фінансування для виконання соціальних програм. Частина коштів буде спрямована на допомогу пораненим військовим, родинам загиблих військовослужбовців.

Депутатами було затверджено Меморандум про співпрацю між Камінь-Каширською та Сошичненською громадами. 

Відтепер ми з сусідами будемо співпрацювати у галyзях культури, спорту, освiти, медицини, екологiї та довкiлля, енергозбереження та енергоефективностi, комунальної та соцiальної iнфраструктури, пiдприємництва, бiзнесу та громадянського суспiльства, надання житлово-комунальних послуг населенню. Традиційно депутати розглянули й земельні питання щодо затвердження та надання дозволу на виготовлення технічної документації, проєктів землеустрою, виділення паїв.

Читайте також наші новини у Facebook