Волинь Новини

Лучанка побувала на зйомках шоу з відомими блогерами (ФОТО, ВІДЕО)

учанка Марія Рєпіна взяла участь у відомому шоу про українських блогерів «Ху іс блогер», яке створене популярною блогеркою Тетяною Корячкою (Korya4ka). Тут змагаються інфлюенсери та блогери, які проходять різні випробування, щоб перевірити свої навички в блогінгу, творчості та медійному впливі.

Читайте також: У Раді обмежать використання Telegram за рекомендацією РНБО

Про це передає ІА Конкурент.

Марія розповіла, що продюсери проєкту запропонували їй стати експерткою з шопінгу та наставниці байєрів у фінальному випуску та пост-шоу.

«Я погодилась, оскільки дивилась це шоу з першої серії і мені  було цікаво побачити на власні очі, як все відбувається за кадром», – ділиться Марія.

Каже, що після зйомок програми була вражена і зрозуміла, яка це важка робота насправді.

«Зйомки – це не легко і це не просто шоу. Це про людей, про щось більше, про почуття, щирість і глибину, яка є в кожній людині», – каже лучанка.

Вона зазначила, що ведуча шоу Корячка – блогерка-мільйонниця. На зйомках вона розкриває кожного учасника, навчає блогерів-початківців.

«Я побачила наживо всіх учасників і їхні зміни важко було не помітити. Зі свого боку, як блогерка, експертка по байєрству,  я аналізувала кожного учасника та давала поради з точки бізнесу та розвитку в онлайні. Наразі вже вийшло пост-шоу «Ху іс блогер» з моєю участю , а незабаром очікуєм фінал , де я влаштувала перевірку фіналістам яка їх сильно здивувала», – пояснила Марія.

Читайте також наші новини у Facebook