Новини

Правоохоронці встановили дані 16 розстріляних рашистами українських воїнів

Офісу Генерального прокурора відомі дані 16 українських військовослужбовців, яких розстріляли рашисти, та номери двох підрозділів, до яких вони належали. Також правоохоронці встановили, який підрозділ росармії може бути причетним до розстрілу.

Читайте також: У Луцьку зіткнулися два мотоциклісти(Відео)

Про це в ефірі національного телемарафону «Єдині новини» розповів керівник департаменту протидії злочинам в умовах збройного конфлікту Офісу генерального прокурора Юрій Білоусов, передає АрміяInform.

— Станом на зараз нам відомо, що могли загинути бійці двох підрозділів Збройних Сил України. Ми знаємо номери цих підрозділів, попередньо ми встановили дані цих бійців. Але ми цю інформацію перевіряємо з поваги до близьких та рідних, щоб не помилитися в прізвищі. Тому ми зараз це встановлюємо. Ми розуміємо, де це відбулося та який підрозділ збройних сил російської федерації може бути причетний до вчинення цього злочину, — повідомив він.

Наявна у правоохоронців інформація перевіряється й уточнюється.

— Враховуючи те, що що ведуться активні на бойові дії і нема доступу до цього місця, з Офісу Генерального прокурора направили запити до підрозділів розвідки та військових підрозділів. Також зробили запити до наших міжнародних партнерів, щоб зібрати якомога більше інформації, — розповів Юрій Білоусов.

Читайте також наші новини у Facebook