Волинь Новини

ВНУ – срібний приз загальнокомандної першості ХІХ літньої Універсіади України

Студенти Університету на чолі з деканом факультету фізичної культури, спорту та здоров’я Василем Пантіком взяли участь у церемонії нагородження переможців і призерів загальнокомандної першості ХІХ літньої Універсіади України, в якій ВНУ імені Лесі Українки зайняв друге місце серед ЗВО другої категорії. Дійство відбулося 3 жовтня 2024 р. у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. 

Читайте також: На три тижні пізніше: на Волині почалася метеорологічна осінь

щорічне нагородження особливе, незважаючи на те, що в умовах повномасштабної збройної агресії РФ проти України програма ХІХ літньої Універсіади включала 16 видів спорту. До участі у фіналах, які відбулися в десяти обласних центрах і столиці, було залучено понад 30 тисяч студентів 117 закладів вищої освіти. 

Декан факультету фізичної культури, спорту та здоров’я Василь Пантік щиро привітав рідний Волинський національний університет імені Лесі Українки та подякував ректорові Анатолієві Цьосю за колосальну підтримку та розвиток студентського спорту в закладі, а також тренерам, заступникам декана Вікторові Романюку, Ользі Іванюк, Олені Іщук. і Людмилі Ващук, завідувачам кафедри Наталії Бєлікової, Світлани Індиці, Аллі Альошиній й Анатолію Вольчинському. Завдяки всім цим людям і поза кожним стала можливою така вогома відзнака. «Повага і шанування нашим найкращим студентам. Ви неймовірні! Ви золотими літерами пишете спортивну історію нашої alma mater!», – закцентував декан. 

Читайте також наші новини у Facebook