Волинь Новини

Покупці не пам’ятають подробиці: у справі луцької рієлторки допитують свідків

У Луцькому міськрайонному суді продовжують допитувати свідків за справою з обвинувачення рієлтори, яка нібито підробляла документи. Тетяна Проноза ще у 2017 році уклала договір про право продажу квартир із ТОВ «Липинський», що зводить будівлі.

Читайте також: “Всі були в шоці, коли я пішов воювати”: 20-річний боєць 100 омбр про службу, навчання у виші та поранення

Про це повідомляє ТРК «Аверс».

Суд першої інстанції жінку виправдав, із чим не погодилася прокуратура. Після апеляції та касації справа знову в суді першої інстанції.

«Через деякий час, коли вирішила купувати квартиру, ми пішли з Тетяною Володимирівною в під’їзд, щоб обрати житло. Тетяна оформляла мені всі документи», — розповіла свідок у справі.

Але подробиць купівлі жінка вже й не пригадала. Прокуратура має намір з’ясувати, хто з покупців насправді не отримував послуг від рієлторки. Усього потенційних свідків, за словами обвинуваченої, більш як 80.

За час слухання справи з’ясували, що були невідповідності. Десь акт датований у вихідний день; десь у той у той час, коли рієлторка була за кордоном. Сама жінка стверджувала, що це технічні помилки.

Читайте також наші новини у Facebook