Волинь Новини

На Волині продавчиню-стажистку оштрафували на 85 тисяч гривень

Любешівський районний суд  розглянув справу про притягнення до кримінальної відповідальності продавчиню одного з магазинів у Любешеві. Про це Район Любешів дізнався із вироку суду  від 25 вересня.

Читайте також:Зеленський розкрив об’єми виробництва зброї в Україні

Звинувачена, ідеться в документі, перебуваючи на стажуванні касирки,  незаконно придбала з метою збуту 32 пляшки алкогольних напоїв (горілка та коньяк), розмістила їх і зберігала в приміщенні магазину без відома власника. 9 липня 2024 року вона за 100 гривень   незаконно продала одну з цих пляшок, але була викрита правоохоронцями.

Відразу після вчинення вищевказаного незаконного збуту алкогольного напою, працівники Територіального управління БЕБ  у Волинській області провели обшук у приміщенні магазину, де виявили та вилучили вищевказані незаконно виготовлені алкогольні напої.

У суді жінка визнала свою вину.

Ухвалюючи рішення щодо її покарання, суд врахував обставини, які його пом`якшують, зокрема щире каяття та активне сприяння розкриттю кримінального правопорушення. Врахувалося також і те, що обвинувачена є особою молодого віку, раніше не судима, вперше притягується до кримінальної відповідальності.

Як підсумок, суд оштрафував  її згідно з першою частиною 204 статті Кримінального кодексу України на 85 тисяч гривень з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Читайте також наші новини у Facebook