Волинь Новини

У селі на Горохівщині на благодійно-мистецькому заході зібрали понад 40 тисяч гривень

У селі Галичани на благодійно-мистецькому заході зібрали понад 40 220 гривень.

Читайте також:Перемагали та будемо перемагати: з нами – віра та заступництво Пресвятої Богородиці, – Ольга Ващук

Про це повідомили на сторінці Мар’янівської селищної ради.

В Україні 1 жовтня відзначається День захисників і захисниць, День українського козацтва. Ці свята пов’язані з Днем Покрови Пресвятої Богородиці, яке Православна церква України святкує теж 1 жовтня.

У переддень цих свят в НД «Просвіта» села Галичани відбувся благодійно-мистецький захід «СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!», присвячений всім захисникам, які виборюють волю та незалежність нашої держави.

Зі сцени звучали пісні та вірші про Україну, про незламних і нескорених наших захисників у виконанні вихованців ЗДО «Надія», учнів Галичанської гімназії, народного аматорського фольклорного колективу «Джерело», аматорів сцени.

Після виступу присутні відвідали благодійний ярмарок, де змогли скуштувати смачну випічку місцевих господинь: Євгенії ШоцькоїЛариси ФещукАліни ХарчукНадії КордикГалини ЖукТетяни ФещукСвітлани ШоцькоїЛюдмили КогутВалентини КолядиГалини БорсукСвітлани ЦиринюкЄвгенії МитинськоїНаталії ЧосікНадії ХарчукГалини ОлійчукГалини АнтонюкНадії Янісевич.

На заході зібрали 30 220 гривень.

«Щира подяка пресвітеру В.Щиглу і прихожанам церкви ХВЄ за постійну матеріальну підтримку за ваші молитви за наших захисників і за передані кошти – 10 000 гривень, які ми долучили до зібраної  суми і в загальному підсумку маємо 40 220 гривень», – йдеться у повідомленні.

Читайте також наші новини у Facebook