Волинь Новини

Студенти Луцького НТУ отримали офіцерське звання

У Луцькому національному технічному університеті вручили офіцерські погони випускникам кафедри військової підготовки. Майже 70 юнаків та юнок відтепер мають первинне офіцерське звання «молодший лейтенант».

Читайте також: Біля Луцька продають арештовану землю (Фото)

Про це написали на сайті ЛНТУ.

За дорученням командира 100 омбр, полковника Руслана Ткачука випускників кафедри привітав начальник відділення комунікації бригади, майор Костянтин Байчук.

 

 

У лавах 100 окремої механізованої бригади гідно тримають стрій десятки випускників кафедри військової підготовки ЛНТУ попередніх років. Серед вас також є молоді люди, які вже ухвалили рішення стати під бойовий прапор «Сталевої Сотки». Щиро вітаю кожного і кожну з присвоєнням первинного офіцерського звання і за дорученням командування бригади запрошую на службу у лавах 100 омбр, – сказав він.

Протягом семи років кафедра військової підготовки ЛНТУ готує професійних офіцерів і випускає «молодших лейтенантів запасу».

Якщо потрібно буде взяти зброю до рук – ми її візьмемо і використаємо за призначенням. Бажаю нам усім після перемоги зустрітися в повному складі. Слава Україні! – сказала під час вручення одна з випускниць, молодший лейтенант Ганна Стуцька.

 

Читайте також наші новини у Facebook