Волинь Новини

Обстежили умови проживання дітей Берестечківської громади

У Берестечківській громаді обстежили умови проживання дітей.

Читайте також:На фронті 170 боєзіткнень, на п’яти напрямках ворог особливо активний

Про це повідомили на сторінці міської ради у фейсбуці.

Працівники Служби у справах дітей Берестечківської міської ради (Градова О.А, Киричук Ю.В.) спільно з поліцейським офіцером громади, сектору взаємодії з громадами, відділу превенції Луцького РУП ГУНП у Волинській області (Мартинюк В.І.) та фахівцем із соціальної роботи Центру надання соціальних послуг Берестечківської міської ради (Яворська М.А.) провели профілактичний захід-рейд на території Берестечківської міської ради.

Вони обстежили матеріально-побутові умови проживання 11 сімей, в яких виховується 34 дитини.

За результатами рейдового заходу склали відповідні акти. Батькам дітей повідомили про належне виконання батьківських обов’язків, недопущення конфліктних ситуацій в сім’ях, зокрема у присутності дітей, рекомендовано уважніше ставитися до соціального оточення, дотримання санітарно-гігієнічних норм утримання помешкання, ведення здорового способу життя, правил пожежної безпеки в побуті, наголосили щодо готовності сімей до осінньо-зимового періоду, забезпечення твердим паливом.

У ході проведеного рейду потребуючим дітям та дорослим надали гуманітарну допомогу у вигляді вживаного одягу та взуття, які приносять жителі громади.

Читайте також наші новини у Facebook