Важливо Волинь Новини

У лікарні зупинилося серце воїна з Волині

24 вересня у лікарні помер військовий Олександр Демедюк, 1990 року народження, житель селища Головне.

Читайте також: Віддав життя за Україну: на війні поліг мужній волинянин

Олександр був солдатом 63 окремої механізованої бригади, повідомили у Головненській громаді.

«Мужньо боровся проти країни-агресора. Був вірним побратимом, мужнім та хоробрим воїном… Серце Олександра зупинилося у лікарні, де він проходив лікування», – йдеться у повідомленні.

Церемонія прощання із померлим Захисником України відбудеться завтра, 25 вересня, о 12.00 год. в селищі Головне в храмі Покрови Пресвятої Богородиці.

Жителів громади, а також усіх, хто знав Демедюка Олександра Миколайовича, просять прийти попрощатися, подякувати, помолитися і провести в останню дорогу.

Відповідно до Розпорядження селищного голови 25, 26, 27 вересня 2024 року оголошено Днями жалоби на території Головненської громади.

На знак скорботи за померлим забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій громади незалежно від форм власності. Обмежити проведення розважально – концертних заходів на території громади, заборонити звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування.

Редакція Волинь infa висловлює щирі співчуття рідним Героя

Читайте також наші новини у Facebook