Волинь Новини

На Волині громада попрощалася із захисником Богданом Змієвським

23 вересня навколішки зустрічали рожищани військовослужбовця 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, 25-річного Богдана Змієвського, котрий помер напередодні у рідній домівці в селі Ольганівка. Про це повідомили на сайті Рожищенської міської ради.

Читайте також:Повітряна ціль з Білорусі перетнула державний кордон: що відомо

Богдан Змієвський зростав у багатодітній родині, рано втратив батьків, після повномасштабного вторгнення був мобілізований на захист України, захищає наш спокій і брат покійного.

Разом з побратимами з 14 окремої механізованої бригади солдат Богдан Змієвський мужньо боровся з ворогом, не раз дивився смерті в лице, втрачав товаришів, під час одного з боїв отримав поранення, мав контузію. Але смерть наздогнала воїна не на полі бою, а у рідній домівці.

Біля пам’ятного знака Борцям за волю та незалежність України відбулася громадська панахида. Опісля траурний кортеж з тілом захисника України попрямував у село Рудня.

Навколішки зустрічали воїна Богдана Змієвського та квітами встелили останню дорогу воїна школярі та педагоги Рожищенського ліцею №3, де він навчався.

У храмі Архістратига Михаїла священники Православної церкви України відспівали померлого захисника України. Поховали Богдана Змієвського з усіма військовими почестями на сільському цвинтарі.

Читайте також наші новини у Facebook