Новини

Воїна з Херсонщини, який загинув у Росії, поховають на Поліссі

У боях у Курській області загинув переселенець з Херсонщини Андрій Бондаренко. Його родина нині проживає на Рівненщині.

Читайте також: У бою з окупантами поліг юний Герой з Волині

21 вересня мати бійця Наталія Жежерук отримала сповіщення про загибель сина, якому було 37 років.
Стрілець Андрій Бондаренко загинув 17 вересня під час обстрілів позиції з артилерії, мінометів та застосуванням FPV-дронів.

У повідомленні Центру культурних послуг Каноницької сільської ради йдеться:

– Надзвичайно боляче втрачати таких молодих людей. Висловлюємо глибокі співчуття всій сумуючій родині та близьким Героя. Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами, підтримуємо вас у годину скорботи. Схиляємо голови перед світлою пам’яттю гідного сина української нації! Доля склалася так, що родини, які змушені були залишити свої домівки, стали для нас рідними. Тому поховання відбудеться в селі Озеро. Просимо гідно зустріти і провести в останню путь Героя.
Орієнтовний маршрут скорботного кортежу:
10:45 – прибуття в селище Володимирець;
11:00 – літія та прощання на центральній площі Володимирця;
11:30 – прибуття в с. Каноничі;
12:00 – прибуття в с. Озеро: траурна процесія спочатку прямуватиме до домівки, де проживає родина загиблого, а потім до Свято-Михайлівського храму для відспівування воїна, після чого – до місцевого кладовища.
Просимо зустріти і супровождувати кортеж автомобілем чи мотоциклом. Прохання о 10:30 бути на початку Володимирця (зі сторони Антонівки)! Закликаємо всіх жителів громади гідно зустріти та провести в останню дорогу нашого Захисника, створивши живий коридор з квітів та прапорів.

 

Читайте також наші новини у Facebook