Без категорії

На базі «Сошичненського ліцею» відбулися змагання з пляжного волейболу серед учнів

У четвер, 19 вересня на базі ОЗЗСО «Сошичненський ліцей» відбулися перші в громаді змагання з пляжного волейболу.

Читайте також:Рейтинг обласних центрів за результатами НМТ: на якому місці опинився Луцьк

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Сошичненської громади.

Сонячний день, гарячі емоції та шалена підтримка вболівальників зробили цей захід справжнім святом спорту.

Учасники – шкільна молодь нашої громади – показали неймовірну майстерність, волю до перемоги та спортивний дух. Участь приймали 4 команди хлопців та 4 команди дівчат.

Вітаємо переможців та всіх учасників за відмінні результати! Серед хлопців перше місце виборола команда ОЗЗСО «Сошичненський ліцей», яка показала злагоджену та яскраву гру. Друге місце здобула команда ліцею с.Качин, яка до останнього боролася за перемогу.

Третє місце зайняла команда ліцею с. Нуйно, яка також гідно проявила себе на змаганнях. Четверте місце посіла команда ОЗЗСО «Карасинський ліцей».

Серед дівчат:

перше місце зайняла команда ОЗЗСО «Сошичненський ліцей.

друге – ОЗЗСО «Карасинський ліцей»,

третє – ліцей с. Залісся, четверте – ліцей с. Качин.

Кращим гравцем турніру серед хлопців став Зінчук Давид учень 11 класу ОЗЗСО «Сошичненський ліцей», серед дівчат Самусік Анастасія  учениця 10 класу ОЗЗСО «Сошичненський ліцей».

«Окрема подяка всім, хто прийшов підтримати гравців – ваша енергія надихала спортсменів на нові досягнення! Спорт – це не лише змагання, але й чудова можливість об’єднатися, провести час з користю та підтримати здоровий спосіб життя. Дякуємо всім за активну участь!», – йдеться у дописі.

 

Читайте також наші новини у Facebook