Новини

Україна вже підготувала три пункти плану для того, щоб говорити з РФ у будь-якому форматі, – Зеленський

Україна активно працює над планом, який буде стартом і фундаментом для того, щоб говорити в будь-якому форматі з Росією, три пункти плану вже готові. Також з представниками РФ відбулися зустрічі в онлайн-форматі.

Читайте також:Відійшов у засвіти депутат з Волині

Про це на зустрічі із журналістами заявив президент України Володимир Зеленський, пише Інтерфакс-Україна.

“Ми заявили, що готові бачити Росію на другому Саміті, тому що всі наші союзники, включно з найближчими, які на нашому боці та завжди проти російської агресії, – усі сказали, що Росія має бути на другому Саміті. Тому що воює Росія проти України. Не може без однієї зі сторін бути закінчення війни”, – сказав Зеленський.

За словами президента, Україна активно працює над планом, уже підготовлено три пункти. Крім того, з представниками РФ відбулися зустрічі в онлайн-форматі, “ще будуть зустрічі офлайн і онлайн”.

“І, як ми сказали на початку листопада, весь план буде готовий. Це буде старт і фундамент для того, щоб говорити в будь-якому форматі з Росією. У будь-якому форматі, з будь-якими її представниками, тому що буде план і є що показати. Якщо їм не подобається, буде зрозуміла їхня реакція на конкретику, а не просто взагалі – ми нічого не хочемо і будемо продовжувати війну”, – розповів президент.

Водночас він вважає, що на сьогодні РФ хоче просто продовжувати війну.