Волинь Новини

Помер при транспортуванні в евакуаційному вертольоті: у Луцькому районі попрощалися з молодим Героєм Олегом Мельником

У Колківській громаді провели в останню земну дорогу 32-річного Героя Олега Миколайовича Мельника, з села Боровичі.

Читайте також: Вітання з фронту: волинські нацгвардійці зняли для лучан відео

Героя поховали 15 вересня. Про це повідомили у Колківській громаді.

10 вересня 2024 року серце Героя зупинилося при транспортуванні з міста Дніпра в санітарному евакуаційному вертольоті Національної поліції України, при знаходженні в повітряному просторі України. 3 серпня йому виповнилося 32 роки.

Мужній воїн з честю та гідністю виконав свій обов’язок громадянина України, щодо захисту своєї держави. До останнього залишився вірним своїм побратимам, своєму народу та своїй Батьківщині. Останні хвилини прощання з Героєм на рідному обійсті…. І остання дорога до храму Різдва Пресвятої Богородиці, де відспівали Героя.

Після спільної молитви колона з тілом загиблого Героя вирушила на місцеве кладовище. Тут зібралися рідні, сусіди, знайомі та всі, кому небайдуже людське горе і доля України.

У спільній молитві присутні благали Всевишнього прийняти душу невинно вбитого Героя Олега у Царство Небесне, він вчинив найбільший подвиг – віддав своє життя за ближнього, за кожного з нас.

«На кладовищі, де вже майорять жовто-блакитні прапори, сьогодні над свіжою могилою додався ще один український стяг. З усіма військовими почестями тут поховали загиблого Захисника України Олега Мельника. Ніякими словами не вгамувати пекучий біль і не загоїти душевні рани рідних від непоправної втрати. Світлий спомин про Героя України Олега, вдячність за його подвиг назавжди житиме в наших серцях», – написали у громаді