Волинь Новини

Студентам ВНУ вручили шеврони

Студенти спеціальностей 256 Національна безпека та 262 Правоохоронна діяльність Волинського національного університету імені Лесі Українки отримали шеврони. Захід відбувся 4 вересня 2024 р.

Читайте також: У центрі Луцька зіштовхнулися легковик та тролейбус

шевронишеврони

Розпочалися урочистості зі спільного виконання Гімну України та вшанування полеглих Героїв хвилиною мовчання. Окрім цього, ведучий заходу Богдан Лукашук ознайомив усіх із важливістю дотримання вимог безпеки. Зокрема, зауважив, що у разі сигналу повітряної тривоги присутні повинні організовано попрямувати в укриття.

шевронишеврони

Представники духовенства благословили новоспечених Лесиних людей і привітали з урочистим отриманням шевронів. Після цього до слова запросили ректора Анатолія Цьося. Насамперед він привітав молодь зі вступом до Волинського національного університету імені Лесі Українки. Ректор зауважив, що в сучасних реаліях дуже важливо, аби студенти навчалися в безпечних умовах і дотримувалися всіх рекомендацій щодо цього. «Дуже важливою для нас усіх є співпраця із ЗСУ. Це частина нашої діяльності й вагомий чинник нашої громадянської позиції. Без цього неможливо жити і працювати в Україні», – резюмував ректор і зауважив, що Університет тісно співпрацює з багатьма підрозділами Збройних сил України.

шевронишеврони

Окрім Анатолія Цьося, студентів із урочистостями привітали заступник командира 204 Севастопольської бригади тактичної авіації, підполковник Василь Шарковський, начальник секції персоналу Національної гвардії України, капітан Віталій Пліско, начальник служби зв’язків з громадськістю 100 окремої механізованої бригади, старший лейтенант Сергій Хомінський, директор Волинської академії поліції Ігор Мартьянов, виконувач обов’язків начальника Територіального управління Служби судової охорони у Волинській області Андрій Ярмолюк.

шевронишеврони

Своїх студентів привітали декан факультету історії, політології та національної безпеки Ярослав Ярош і декан юридичного факультету Антон Демчук. Після виступу кожного з очільників факультетів новоспечені студенти й отримували омріяні шеврони з рук ректора Анатолія Цьося та почесних гостей.

шевронишевронишеврони

Читайте також наші новини у Facebook