Волинь Новини

У Камінь-Каширській міській раді відбулося засідання виконкому

У четвер, 29 серпня, вже у восьме у цьому році працював виконавчий комітет Камінь-Каширської міської ради.

Читайте також:Оперативна ситуація на кордоні з Білоруссю в межах району на ранок 3 вересня

Про це інформує сайт Камінь-Каширської громади, передає Район. Камінь – Каширський.

У порядку денному – 21 питання. Присутні заслухали в.о. начальника Управління гуманітарної політики Сергія Лукашука з  інформацією про підготовку закладів освіти до нового навчального року. В умовах війни – головне безпека. Тому Сергій Володимирович зосередив свою увагу на облаштуванні укриттів, розповів про впровадження проєкту «Офіцер з освітньої безпеки». Також доповідач проінформував про ситуацію із заміною котлів та проведенні ремонтних робіт у освітніх закладах, що сприяє створенню комфортних умов для навчання.

Відтак, 43 заклади освіти громади будуть працювати в очному режимі: 20 шкіл, 19 садочків, 4 позашкільних заклади. 6 освітніх закладів будуть здійснювати свою роботу змішано, 23 – дистанційно.

Були розглянуті питання комунальної сфери:  про надання в оренду елементів благоустрою з метою здійснення культурних послуг та сезонної роздрібної торгівлі, дозволу на розміщення зовнішньої реклами  у Камені-Каширському.

Також на виконкомі затвердили рішення щодо соціального захисту населення: надання матеріальних допомог, присвоєння почесного звання «Мати-героїня».

У порядку денному були порушені питання щодо захисту прав неповнолітніх мешканців громади: укладення договорів дарування, купівлі-продажу житлових будинків та земельних ділянок, а також реєстрації місця проживання малолітніх дітей.

У ході засідання ухвали рішення про надання та зміну адрес об’єктам будівництва та нерухомого майна.

Читайте також наші новини у Facebook