Волинь Новини

На Волині безробітних залучають прибирати кладовища та парки

Комунальне підприємство «Полігон» у Володимирі вже другий рік поспіль залучає до громадських робіт жителі громади, які перебувають на обліку Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості.

Читайте також: У двох луцьких школах замінили вікна, які вибило під час російської атаки

Про це інформує сайт Володимирської громади, – пише ВолиньUA.

Минулоріч до виконання громадських робіт на підприємстві залучили 9 осіб, стільки ж – з початку 2024 року. Наразі громадські роботи на КП «Полігон» виконують 3 безробітних.

Виконавців громадських робіт залучають до впорядкування кладовищ, які знаходяться на території Володимир-Волинської громади, до прибирання парків, скверів та вулиць. Також до ремонту, фарбування та облаштування елементів вуличної інфраструктури, до обкошування територій.

Директор підприємства Володимир Собіпан розповідає, що такою формою співпраці з центром зайнятості задоволений, бо нестача робочих рук все більш відчутна і негативно відображається на функціонуванні «Полігону».

🗯”Це сумлінні і відповідальні працівники. За ними не потрібно ходити і по кілька разів наголошувати, що слід зробити. Вони прийшли на роботу, ознайомились із обсягом виконання робіт і взялися до праці”, – ділиться досвідом співпраці з учасниками громадських робіт Ольга Антошина, майстерка бригади з благоустрою КП «Полігон».

Читайте також наші новини у Facebook