Волинь Новини

На Волині агресивна жіночка розламала дитячий майданчик та знищила клумбу (Фото, Відео)

У День Незалежності в одному з ковельських дворів сталася конфліктна ситуація, на врегулювання якої довелося викликати працівників поліції.

Читайте також: Застрелив командир: на Волині розслідують обставини вбивства правоохоронця

Про це повідомила Наталія Михайлова, яка опублікувала у Фейсбуці допис та відео з місця події. Вона разом зі своєю дитиною є переселенцями й зараз тут проживають, – пише Ковель медіа.

За її словами, скандал розпочали жіночки старшого віку, які часто вживали нецензурну лексику в той час, як поруч гралися діти переважно дошкільного віку. Мами дітей вимушені були викликати поліцію. Але навіть приїзд правоохоронців не вгамував пристрасті.

Попередньо поліція дала оцінку тому хто і що порушує, заява в поліцію написана, але ж… Як тільки поїхала поліція, шоу продовжилося… Як підсумок, було розбито вщент обладнання на дитячому майданчику, побиті усі іграшки ногами, на клумбі вирвані квіти і побиті садові скульптури, зламана оградка. Але це все матеріальна сторона, потім ця жінка підпалену цигарку встромила моїй дитині 6 рочків в ніжку.

При дітях на адресу їх мам від цих звучали дуууже непристойні слова. І діти все це чули, моя дитина тепер навіть в хаті боїться від мене відійти. Звіри ведуть себе краще та людяніше ніж ці «жінки».

Ввечері від цих жінок звучали погрози в адресу моєї дитини та погрози спалити наше майно.

ЦИТУЮ: «Ш@л@в@ приїхала сюди і кожен день качелю будує, ідь до себе зі своїми ви@лядками» (Це малося на увазі, що я з дитиною маю їхати в окупацію, і тут не маю права бути і тим більш робити щось нарешті гарне у дворі).

Я то можу поїхати без проблем, але ж коли зміниться наше суспільство.

Дуже прикро, коли хтось намагається в такий тяжкий час для країни, хоч якусь маленьку радість дати тим дітям, які своє вже відсиділи і під обстрілами, і в окупації, та собі якусь невеличку радість від гарної квіточки в дворі, а хтось все нищить просто на очах дітей – зазначає Наталія Михайлова.

Також вона додала, що все обладнання на дитячий майданчик було придбано за власний кошт, а РЖКП №1 допоміг встановити пісочницю. Також посадили дерева, зробили клумбу, встановили садові скульптури, інший декор, але цього всього, мабуть, скоро не буде, на її превеликий жаль.

Хотілося б побачити адекватну реакцію правоохоронних органів, на відео є маленька частина конфлікту, все інше відбувалося на очах правоохоронців, у тому числі коли лунали погрози на адресу дітей.

Читайте також наші новини у Facebook