Важливо Волинь Новини

«Сильні серця» : у Луцьку відгримів концерт гурту “Без Обмежень”

Напередодні, у Луцьку відіграв концерт рок – гурт ” Без Обмежень “, Відтак, 16 серпня кращі композиції лунали зі сцени ТЦ “Промінь”.

Читайте також:“Там зібралися найкращі люди”: військовий лікар з Волині про медевакуацію і порятунок бійців з передової

До візиту до Луцька хлопці вже побували в багатьох містах України.

Більше 100 концертів Україною починаючи з кінця травня 2024 року: шанувальники  мали можливістьпобачити та почути нову програму під назвою «Сильні серця».


Нові пісні та вже давно знайомі всім треки: «Без неї ніяк», «ДИМ», «Весь світ», «Зорі запалали», «Вільні люди» та інші – все для того, аби згуртуватись і продовжувати допомагати ЗСУ, адже всі концерти туру – благодійні.

Насолодитися українськими композиціями, які йдуть від романтичної душі колективу і, звісно ж, які так проникливо передає фронтмен гурту Сергій Танчинець, прийшло чимало лучан.

 

«Ми продовжуємо виборювати свою державність та незалежність. І це усе відбувається завдяки надзвичайно сміливим і самовідданим людям, яких ми нині називаємо українським військом. Ми теж з вами беремо участь у цій боротьбі, кожен перебуває на своєму місці. Адже власними силами намагаємось щоб воїнам було простіше та ефективніше воювати за вас з нами», – зазначив артист.

Крім цього, у Луцьку на концерті гурту «Без обмежень» чоловік освідчився коханій.

“Дякуємо Луцьк, що Ви сьогодні з нами!”, – зазначив фронтмент.

Читайте також наші новини у Facebook