Волинь Новини

єРобота: луцький підприємець отримав майже 500 тисяч гривень на обладнання та меблі

На початку липня цього року ветеран Руслан Зарудницький подав заявку на участь в урядовій програмі «єРобота» і отримав грант у розмірі майже 500 тисяч гривень.

Читайте також: Як приготувати легендарні світязькі пончики

Про це повідомляє Луцька філія Волинського обласного центру зайнятості.

Пан Руслан подякував фахівцям центру зайнятості, які допомогли йому з бізнес-планом та іншими питаннями, пов’язаними з відкриттям підприємства.

«Днями я тільки відкрив підприємця і рахунок в банку. Радий, що виграв грант, адже ці кошти допоможуть мені з розвитком своєї справи, яку давно планував», – зазначив Руслан Зарудницький.

Бізнес Руслана Зарудницького спеціалізується на виготовленні деталей кріплень для запчастин, зварюванні, порізці, гравіюванні та фрезируванні виробів з різних матеріалів. За отримані грантові кошти він планує закупити необхідне обладнання і меблі для повноцінної роботи. Наразі пан Руслан також шукає працівників для своєї команди.

До слова, що якщо ви плануєте розпочати власний бізнес, але не знаєте, з чого почати, завітайте до офісу «Зроблено в Україні». Тут ви дізнаєтеся про державні та регіональні програми, проєкти й зможете отримати консультативну, а надалі й фінансову допомогу. Крім того, в офісі допоможуть укомплектувати вакансії та знайти працівників.

Читайте також наші новини у Facebook