Важливо Волинь Новини

«Амбасадор дитинства»: у Луцьку втретє відбувся благодійний захід за участю відомих артистів. ФОТОРЕПОРТАЖ.

Як стало відомо, напередодні у стінах Луцького замку втретє відбувся благодійний захід. Відтак, чимало українських зірок радо долучилися до фестивалю «Амбасадор дитинства». Серед них співаки, телеведучі, блогери, тощо.

Варто зазначити, що для усіх дорослих та дітей вхід на фестиваль був вільний.

Читайте також: Знай наших: відзначили найактивнішу молодь Горохівської громади

Відтак, запалювали Волинську публіку артисти:

ВУЗВ (Вхід у змінному взутті) – український реп-гурт, який започаткував хіп-хоп культуру в Україні (ексклюзивно для «Амбасадор дитинства»);

POSITIFF – співак, музичний продюсер, актор, виконавець хітів «Спалахи», «Небо Нахилю», «Гаснуть Ліхтарі»;

UGO – легенда хіп-хоп культури, український виконавець, продюсер;

PARFENIUK – український співак, виконавець хітів «Екскурсія», «Температура», «Забий»;

Дядя Жора – український співак та популярний шоумен;

Люся Кава – співачка, авторка; пісня «Незламна» отримала понад 24 млн переглядів на Ютубі;

Василь Котляров (NAPILNIK) – український музикант, композитор, продюсер, соліст гурту «NewZcool», «NZK», автор багатьох суперхітів;

Андрій Безкровний – dj Bloodless, музикант, діджей, автор пісень «Дим», «Троянди» (Тіна Кароль) та інших;

Килиммен – український супергерой, учасник гурту Kalush Orchestra;

Domiy – українська співачка, музикантка, авторка і виконавиця власних пісень;

Dima PROKOPOV – український виконавець хітів, пісня «Ти щаслива будеш»;

Поліна Дашкова – українська співачка, виконавиця хітів «Плакала Калина», «Хустинка», «З тобою спокійно», «Знаєш, мамо», «Милому»;

Сергій Стахов – шоумен, телерадіоведучий;

Анна Тульєва – телерадіоведуча, ведуча влогів Євробачення, інфлюенсерка та співачка;

Настя Балог – українська співачка, виконавиця відомих хітів «До дому», «На радіо»;

Тьома Паучек – фіналіст «Голос країни 11», учасник «SILIRADA», співак, той, що співає «Валентинку»;

BURLA – молодий український реп-виконавець;

ANKA – українська виконавиця, учасниця Національного відбору «Євробачення 2024»;

MARISEM – молода українська співачка;

Dubky – свіжий погляд на українську музичну сцену, електронне поєднання поп, бітів та національних мотивів;

XSERGIO – молодий український співак;

Аліна Жук – українська блогерка, співачка, шоувумен;

Марія Арбузова – українська блогерка-мільйонник;

Анастасія Арбузова – українська блогерка-мільйонник;

Just Queen – українська блогерка-мільйонник;

Tetya Mottya – українська блогерка-мільйонник;

Kovaleva – українська блогерка-мільйонник;

Лілія Сорокіна – супер-фіналістка кулінарного шоу Майстер Шеф (9 сезон).



Журналістам Волинь infa вдалося поспілкуватися із солістом гурту NewZCool та NZK, автором та композитором багатьох відомих пісень, головою оргкомітету й співзасновником “Амбасадор дитинства” Василем Котляровим.

 — Вітаю! Що вдалося реалізувати у процесі підготовки та проведенні фестивалю «Амбасадор дитинства»?
Чимало планів прагнемо реалізувати. Зізнаюсь, подібні проєкти непросто проводити.

Зрештою, я завжди вдячний усім, хто допомагає у процесі підготовки. Нині нам вдалося зробити “3 фортеці «Амбасадору дитинства». Ми готувалися до цього дійства понад півроку, враховуючи безпеку та організацію.

Стратегічна мета проєкту щоб зірковий десант “Амбасадору дитинства»поїхав закордон. Бо саме там наші ті маленькі українці, до яких дуже хочеться поїхати, надати їм той імпульс, сигнал того, що про них не забули. Хочеться заохочувати кумирів для малечі. Звісно, існує чимало викликів, проте маю надію, що нам усе вдасться!

 — Цьогоріч у Луцьку спостерігається збільшення кількості маленьких глядачів у порівнянні з минулим роком. Як Ви вважаєте, з чим це пов’язано?
Це свідчить про успішну PR-кампанію, адже вона не проходить три дні.  До слова, минулого року, майже ніхто не знав про фестиваль «Амбасадор Дитинства». Ми усі розуміємо виклики сьогодення. Утім, цьогоріч ми за тиждень до проведення здійснили анонс.

Тішуся, що на захід завітали чимало волинян разом із родинами. Адже для мене зірки – це маленькі глядачі!

Пригадую, як вперше під час проведення проєкту у Луцьку була дощова погода, вдруге — неймовірна спека. Власне, минулоріч у стінах Луцького замку на фестивалі «Амбасадор дитинства» Ольга Полякова виклалася на сцені максимально, що ледь не втратила свідомість. І це неабияк вражає!

 — Що побажаєте волинянам?
Я бажаю залишатися, такими якими вони є! Бути прикладом для усіх! Маленькі лучани — це втілення мотивації та майбутнього.
Те “світло дитинства» ми несемо від міста до регіону. Для нас це теж великий досвід. Зауважу, у Кам’яненці-Подільському фортецю нам не надавали.

Власне, першу фортецю “Амбасадору дитинства» ми реалізували саме у Луцьку 2022 року. Таким чином, ми продемонстрували приклад проведення на території Замку Любарта, і згодом нам відчинили фортецю саме у Кам’янці-Подільському.

Чимало відомих артистів приєдналися до “зіркового десанту” українського шоубізу та не вперше підтримують всеукраїнську громадську ініціативу із соціальної адаптації дітей-переселенців за напрямком спілкування «Рівний — Рівному».

 

«Я з радістю підтримую фестиваль “Амбасадор Дитинства». Вважаю, що у малечі повинно бути дитинство та мирне небо!» ,  —  повідомила артистка Поліна Дашкова.

 

«У мене є племінниця, чимало похресників, і мені прикро, що дітки бачать нині реалії війни. Я твердо переконаний, що подібні події відволікають їх від сьогодення. Власне, дитячі очі і посмішки мене надихають! Звісно, що подекуди існує хейт. Утім, військові стоять на захисті рідної країни заради дітей, адже вони — наше майбутнє. На Волині дуже привітна малеча!»  —  зауважив співак Dima Prokopov.

«У дітей забрали дитиснтво, тому соціальні проєкти необхідно влаштовувати. Гадаю, що нині потрібно цінувати рідних та дарувати один одному позитивні емоції. На мій погляд, після подібних заходів, дітки повертаються додому щасливими!Повсякчас підтримую благодійний фестиваль «Амбасадор Дитинства». На жаль, минулоріч не вдалося приїздити до Луцька. Утім, полюбляю перебувати на Волині. Зичу перемоги!», —акцентував шоумен та співак Дядя Жора.

«На мій погляд, подібні події є значущими нині . Ба більше, благодійні дійства повинні проводитися у багатьох містах України ,зокрема у Дніпрі, Запоріжі, Кривому Розі Одесі. Ми родом з Дніпра. І як відомо, місто наразі переживає не найкращі часи, відчутна депресивність. Тому хотілося б, щоб подібні проєкти також відбувалися у прифронтових містах. Ми не знаємо, що буде далі! Невідомо, скільки триватиме війна, а люди відчувають депресивний стан. Необхідно його лікувати!», — додала відома блогерка Анастасія Арбузова.

 

«Коли ділюся зі своїми піснями зі слухачами – завжди переважають чудові емоції. Тішуся, що фестиваль зібрав велику кількість діток. Ми направду робимо хорошу справу для наших військових та для України. І те, що ми єднаємося заради малечі – це теж велика праця над майбутнім нашої країни»,—  зазначила співачка з Волині Марія Довгаюк (Домій).

 

«Міжнародний благодійний фонд «Маленькі перемоги» радо підтримує  фестиваль “Амбасадор Дитинства”.  Подібний проєкт дає можливість діткам з особливими потребами виступати на одній сцені з відомими артистами. Це новий інклюзивний формат благодійного концерту “Амбасадор дитинства»,  —  підкреслила засновниця міжнародного благодійного фонду «Маленькі перемоги» Галина Бондарук.

 

Читайте також наші новини у Facebook

 

АНАСТАСІЯ НІКОЛАЄВА