Без категорії

У РФ із полігону втекли завербовані на війну проти України ув’язнені

У Бєлгородській області РФ дев’ять ув’язнених, які вийшли з місць позбавлення волі в обмін на обіцянку піти на війну проти України, втекли з території військового підрозділу.

Читайте також: РФ вперше вивела в море одразу три підводні ракетоносії

Як повідомляє “Пепел”, ув’язнені, які підписали контракти з міноборони РФ, втекли з полігону в Корочанському районі, пише УНІАН. Згідно з орієнтуванням, яке надійшло до шебекинських відділень поліції, двоє з утікачів сиділи за вбивство, троє – за нанесення тяжких тілесних, третій – за незаконне позбавлення волі. Решта – за більш м’якими статтями.

Втікачів звуть Едуард Арутюнян, Ігор Болонін, Павло Мігунов, Денис Мустяков, Роман Сер і Микола Багров, Олексій Грязютін, Олександр Іванов і Олександр Касаткін.

“Втечу вони здійснили 26 і 27 липня. В орієнтуванні йдеться про те, що, імовірно, вони можуть перебувати на території Бєлгорода або Шебекіно”, – ідеться в публікації.

Як уточнює “Медуза”, згідно з орієнтуванням, Мустяков і Грязютін відбували ув’язнення за вбивство, Сер, Іванов і Касаткін – за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, Багров – за викрадення людини (незаконне позбавлення волі), Арутюнян – за крадіжку, Болонін – за шахрайство, Мігунов – за придбання та зберігання наркотиків.

Ув’язнені втекли з військової частини після того, як не пройшли випробувальний термін. За інформацію про втікачів обіцяно нагороду в розмірі 100 тис. руб. Чи є у втікачів при собі зброя, в орієнтуванні не уточнюється.

Читайте також наші новини у Facebook