Волинь Новини

Пояснили, чому у луцьких тролейбусах в спеку не працюють кондиціонери

На вулиці температура перевалила за +30, а в громадському транспорті Луцька, зокрема в тролейбусах, на жаль, не працюють кондиціонери.

Читайте також: Залужний розпочав роботу на посаді посла у Великій Британії, – УП

Днями у соцмережах лучани скаржилися, що поїздка у тролейбусі тепер – ціле випробування. Люди наголошують, що цей громадський транспорт – справжня душогубка, утім через свою дешевизну має попит. Люди битком набиваються до салону, через це температура в середині ще вища. Лучани переконані, таким чином водії хочуть зекономити електроенергію.

Журналісти ВСН звернулися за коментарем до заступника керівника відділу транспорту Луцької міської ради Олександра Середи.

За його словами, від керівництва міста є вказівка саме вмикати кондиціонери, адже людям не комфортно їздити у перегрітому салоні.

«Керівництво міста не давало вказівок не вмикати кондиціонери в електротранспорті Луцька. Швидше всього, не вмикають їх через поганий технічний стан, а не через економію електроенергії», – сказав Олександр Середа.

Зазначимо, за інформацією відділу транспорту Луцькради, у тролейбусах Луцька майже 30% машин обладнані системою охолодження повітря.

Читайте також наші новини у Facebook