Волинь Новини

У ВНУ нагородили переможців студентської спартакіади

У Волинському національному університеті імені Лесі Українки нагородили переможців студентської Спартакіади 2023–2024 навчального року.

Читайте також: В Україні стрімко росте долар: яким буде курс валют у перший тиждень літа

На дійстві були присутні ректор Анатолій Цьось, декани факультетів історії, політології та національної безпеки Ярослав Ярош і фізичної культури, спорту та здоров’я Василь Пантік, заступники деканів із виховної роботи, завідувач і викладачі кафедри здоров’я та фізичної культури Анатолій Вольчинський, студенти-переможці.

Після спільного виконання Гімну України та вшанування пам’яті загиблих захисників до присутніх звернувся ректор Анатолій Цьось: «Найперше я вдячний, що наша університетська родина небайдужа і допомагає ЗСУ. Нещодавно закінчився Великодній благодійний марафон, на якому нам вдалося зібрати більше ніж 800 тисяч гривень включно з одноденним заробітком працівників. Завтра ми їдемо до наших захисників, щоб передати дрони й інші потрібні їм речі. Вітаю учасників Спартакіади із високими результатами. Хто активний у громадській роботі, в навчанні, науці, той активний і в спорті. Щиро дякую за вашу активність і бажаю й надалі досягати високих результатів у спорті та інших сферах життя».

Спартакіада

Опісля Анатолій Цьось й Анатолій Вольчинський нагородили команди-переможниці.

СпартакіадаСпартакіада

Так, третє місце розділили між собою колективи факультету міжнародних відносин і медичного факультету. Друге місце за результатами змагань зайняли представники факультету інформаційних технологій та математики. Переможцями стали спортсмени факультету історії, політології та національної безпеки.

СпартакіадаСпартакіада

Також ректор нагородив грамотами найактивніших учасників Спартакіади.

СпартакіадаСпартакіадаСпартакіадаСпартакіадаСпартакіада

Відділ інформаційної політики