Важливо Волинь Новини

Багатодітного волинянина підозрюють у доведенні до самогубства 13-річного сина

Як повідомили в Нацполіції Волині, у родині було четверо дітей. Декілька років тому самогубство також вчинила одна із доньок. 13-річний хлопчик пішов з життя у травні 2023 року.

За даними слідства, батько, який сповідує власну віру, примушував сина відчувати образу, страх, провину та нікчемність. Підозрюваний контролював поведінку хлопчика і думки, бив та завантажував роботою.

“Підозру викликали погляди батька, який систематично чинив психологічне домашнє насильство щодо всіх членів родини, а особливо щодо неповнолітнього сина. Він сам проголосив себе сповідником дивної віри, за якою всі мають йому підкорятись і виконувати лише його настанови”, — розповіла ювенальна поліцейська Людмила Самолюк.

В поліції зазначили, що батько знущався із сина тривалий час, але ані рідні, ані сусіди до правоохоронців з цього приводу не звертались.

Чоловіку оголосили підозру за ч. 3 ст. 120 Кримінального Кодексу України. Йдеться до доведення до самогубства неповнолітнього. У разі доведення вини батькові загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Наразі дружина підозрюваного і дві неповнолітні доньки виїхали від чоловіка та оселились у “безпечнішому місці”.

Читайте також наші новини у Facebook