Волинь Новини

У ВНУ вручили дипломи, атестати та почесні подяки

Під час вченої ради у Волинському національному університеті імені Лесі Українки відбулося вручення дипломів докторів філософії, атестата професора та почесних подяк із нагоди особистих ювілеїв.

Читайте також: Волинського адвоката затримали на хабарі «для судді»

Так, із присвоєнням вченого звання професора та врученням атестата професора вітали заступника декана з навчальної роботи факультету педагогічної освіти та соціальної роботи, професора кафедри теорії і методики початкової освіти Валентину Вітюк.

вручення
Дипломи доктора філософії отримали Любомир Дудурачук (Історія та археологія), Марія Семенова, Орися Харитонюк (Інституційні зміни процесів демократичної трансформації в Україні), Андрій Селезень (Синтез та дослідження властивостей органічних та неорганічних речовин), Олег Подзідзей (Економіка сталого розвитку).

вручення

вручення
врученняАкадемічна спільнота ВНУ імені Лесі Українки також привітала з особистим ювілеєм декана факультету історії, політології та національної безпеки, професора Ярослава Яроша й доцента кафедри економіки, підприємництва та маркетингу, кандидата економічних наук Аллу Сур’як. Ректор вручив ювілярам Почесну подяку за багаторічну, плідну працю.

вручення

вручення
«Вітаю всіх нагороджених і бажаю кожному подальшої успішної та плідної роботи для розвитку Університету й процвітання нашої країни», – сказав Анатолій Васильович.

вручення

Відділ інформаційної політики

Читайте також наші новини у Facebook