Волинь Новини

Навіки в строю: на Волині поховали загиблого захисника Сергія Янчука (Фото)

У четвер, 7 березня, жителі Заболоттівської громади на Волині прощалися із полеглим на фронті Сергієм Янчуком.

Читайте також: На Волині чоловік викинув відходи посеред вулиці в центрі міста

Про це повідомили у Заболоттівській громаді.

«Не встигли жителі громади оговтатись від попереднього поховання, як сумна звістка знову сколихнула селище», – зазначають у дописі.

Нагадаємо, 27 лютого в зоні бойових дій загинув командир протитанкових ракетних комплексів Янчук Сергій Васильович. Свою любов і останню шану так чисельно віддати прийшли односельчани.

Герої не вмирають: на Волині поховали загиблого захисника Сергія Янчука. ФотоГерої не вмирають: на Волині поховали загиблого захисника Сергія Янчука. ФотоГерої не вмирають: на Волині поховали загиблого захисника Сергія Янчука. ФотоГерої не вмирають: на Волині поховали загиблого захисника Сергія Янчука. ФотоГерої не вмирають: на Волині поховали загиблого захисника Сергія Янчука. ФотоГерої не вмирають: на Волині поховали загиблого захисника Сергія Янчука. ФотоГерої не вмирають: на Волині поховали загиблого захисника Сергія Янчука. ФотоГерої не вмирають: на Волині поховали загиблого захисника Сергія Янчука. ФотоГерої не вмирають: на Волині поховали загиблого захисника Сергія Янчука. ФотоГерої не вмирають: на Волині поховали загиблого захисника Сергія Янчука. Фото

Читайте також наші новини у Facebook