У разі ускладнення епідемічної ситуації через коронавірус доцільно обмежити роботу закладів громадського харчуванн, вважає міністр охорони здоров’я України Ілля Ємець, – про це повідомляють Факти ICTV.
На час карантину через поширення Covid-19 варто обмежити роботу ресторанів та кафе, заявив міністр охорони здоров’я України Ілля Ємець під час обговорення законопроекту Про протидію коронавірусу, який розробляє МОЗ.
За його словами, досвід іноземних країн показує, що закриття закладів громадського харчування є дієвим заходом у боротьбі з коронавірусом.
– Вважаю, що нам треба діяти на випередження, чітко та рішуче. Саме тому доцільним було б розглянути можливість обмеження роботи закладів громадського харчування через коронавірус, – наголосив міністр.