Створення нової кафедри в ЛНТУ обговорили члени вченої ради під час чергового засідання колегіального органу університету.
Читайте також: Що буде з цінами на продукти 2024 року: до чого готуватися українцям
За словами першого проректора ЛНТУ Надії Ковальчук, виникла необхідність реорганізації кафедри «Технологій і обладнання переробних виробництв» і створити на її основі кафедру «Харчових технологій і хімії».
Здійснюючи аналіз основного навантаження викладачів, стає очевидним значний взаємозв’язок харчових технологій та хімії, тому підтвердилася доцільність залучення частини викладачів із кафедри «Матеріалознавства» і ТОПВ та переназвати останню у кафедру «Харчових технологій і хімії».
Структурні зміни відбудуться із 1 лютого, аби вчасно поінформувати про спеціальності та освітні програми потенційним абітурієнтів.
Читайте також наші новини у Facebook