Волинь Новини

Луцька студія щастя «Кулька Булька» зареєструвала торгову марку

Агентство з організації й проведення заходів у Луцьку «Кулька Булька» отримала офіційні документи про реєстрацію торгової марки.

Читайте також: Де смачно поїсти у Луцьку: блогерка робить огляди на заклади міста у тіктоці. Відео

Про це повідомили на фейсбук-сторінці студії.

«Кулька Булька» працює вже багато років, проте у січні 2020 року вони відкрили студію, де можна було вибрати усе до свята та навіть зробити красиві світлини. Попри складний карантинний рік для івент-сфери вони не втрачають оптимізму та працюють у тому режимі, який можливий. Також «Кулька Булька» працює з бізнесом «під ключ», тобто може організувати відкриття магазину, чи промоакцію.

«У листопаді 2021 в нас була студія щастя і багато планів. Ми хотіли масштабуватися, аби маленьких Кулько-Бульок стало більше. Хотіли навчати й передавати досвід. Бо самі любимо вчитися і поважаємо тих, хто ділиться знаннями.

Саме тоді ми попрохали знайомого юриста (який зараз в лавах ЗСУ) порадити, як і де зареєструвати торговельну марку. І подали усі необхідні документи.

24 лютого вранці ми якраз сідали в машину, аби їхати в студію та прикрасити кілька магазинів з нагоди відкриття. Аби ви прокинулися, а надворі вже радісно та яскраво. Саме у машині почули перші вибухи. А готові гірлянди так і лишилися в студії щастя на кілька днів…

І ось, кілька днів тому ми отримали пакунок. І там офіційні документи на те, що відтепер #КулькаБулька офіційно наша. Як і милий логотип пандочка, який колись намалювала чудова людина.

Звісно, нам трішки сумно, адже це нагадування про плани, які так і не реалізувалися. З іншої сторони, ми просто у захваті, що попри активну фазу війни у нас досі працюють різні служби, в тому числі, які реєструють торговельні марки. Це фантастика.

Тому вкотре дякуємо тим, хто тримає небо, тим, хто керує пташками, тим, хто стоїть на своїй землі і не дає ворогу просунутися далі.

А що з планами? Усе, буде. Головне – перемога. «Одягнемо» усе місто в кульки,  коли зустрічатимемо наших захисників та захисниць удома», – йдеться в повідомленні «Кульки Бульки».

Читайте також наші новини у Facebook