Волинь Новини

У Луцьку компанія молодиків влаштувала бійку з патрульними

Інцидент між юнаками та поліцейськими трапився 29 жовтня на проспекті Відродження. Вгамувати дебоширів приїхали й інші екіпажі поліції. Очевидці кажуть, що молодики поводились неадекватно.

Читайте також: На війні з окупантами загинуло двоє Героїв з Луцької громади

Чому стався конфлікт – у сюжеті телеканалу «Аверс».

Зі слів продавчині місцевого магазину, молодиків було троє.

«Потім вони пішли за магазин – тут стіни трусилися. Поліцейські навіть не в змозі були викликати допомогу, тому що в них руки були зв’язані», – зазначила вона.

Лучани розповідають, що дебошири, забачивши тут поліцейських, почали показувати непристойні жести, лаятися, а потім взагалі дійшло до бійки.

«Хлопці бушували… зачепили поліцію… І знімали на телефон все, що вони робили… Непристойні жести», – розповідає інша жінка.

Очевидці стверджують, що компанія молодиків поводилася неадекватно й агресивно.

«Вони були неадекватні – це однозначно. Поводили себе дуже зухвало… Кидалися, нецензурно говорили до поліцейських. Не можна ж так, – описує ситуацію продавчиня. – Навіть, якщо тебе затримали, це воєнний стан, це перевірка документів. Спокійно це питання можна вирішувати, а не з кулаками кидатися».

Як прокоментували у патрульній поліції, того вечора екіпаж саме патрулював на проспекті Відродження. Помітили хлопця, який переходив дорогу поза пішохідним переходом. Його хотіли зупинити, тому ввімкнули проблискові маячки.

«Чоловік не реагував та у відповідь показував поліцейським нецензурні жести і висловлювався на їхню адресу лайкою, – коментує речниця патрульної поліції Волині Ольга Коваленко. – Невдовзі виявили цього порушника в компанії ще кількох осіб. Деякі з цих людей перебували в п’яному вигляді. Вони не реагували на зауваження працівників поліції. На допомогу патрульні викликали ще два екіпажі своїх колег і затримали трьох порушників, яких доставили в Луцьке РУП».

На молодиків склали адмінматеріали за дрібне хуліганство. На одного із них ще й за статтею «Злісна непокора працівникам поліції» і перебування в п’яному вигляді в громадських місцях. За порушення ПДР хлопець теж отримав постанову. Декого із юнаків, зауважують в поліції, вже не вперше притягують до відповідальності. Хлопцям приблизно по 22 роки.

Читайте також наші новини у Facebook